LIMBO Game

LIMBO Game 1.1

Een duister platformspel voor iPhone en iPad

LIMBO Game is een 2D-platformspel. Het is van origine een spel voor Xbox en PC, maar nu ook beschikbaar voor iOS !

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Somber en neerslachtig universum
  • Uniek en meeslepend
  • Uitstekende touch-bediening

TEGEN

  • Mysteries soms moeilijk

Excellent
9

LIMBO Game is een 2D-platformspel. Het is van origine een spel voor Xbox en PC, maar nu ook beschikbaar voor iOS !

Wat is het principe van LIMBO ?

In LIMBO Game speel je een kleine jongen in een vreemde en beangstigende wereld. Met jouw hulp ontdoet hij zich van de monsters en apparaten die hem willen doden.

Op elk niveau van LIMBO Game vind je een reeks obstakels en puzzels die tegelijkertijd denkwerk en (soms ook) timing vereisen. De valstrikken kunnen frustrerend zijn, maar de sfeer van het spel maakt de moeilijkheidsgraad ruimschoots goed. Het gaat hier ook om een griezelig en angstaanjagend platformspel, niet om een kinderfeestje! In sommige opzichten is LIMBO Game echt eng. Zelfs als het niet ronduit bloederig is, is het toch vaak afschrikwekkend.

De reis van het domme, kleine hoofdpersoontje staat borg voor een onvergetelijke ervaring: als je in het donker speelt, is LIMBO Game een waar genot! Het spel duurt niet erg lang, maar het is uitstekend van begin tot eind. Er zijn weinig spellen die zo spannend zijn.

Ideaal voor touchscreens

Misschien twijfel je of de originele versie van LIMBO Game welis aangepast voor een touchscreen? Geen nood, de besturing is voortreffelijk! Het goede nieuws is dat het scherm geen joystick of actieknoppen nodig heeft: alle bewegingen worden aangestuurd door vingerbewegingen aan de zijkanten van het scherm. 

Sommige gevoelige handelingen, zoals rennen, springen en dragen van voorwerpen, zijn aanvankelijk moeilijk te controleren, maar dat went snel.

Sombere sfeer

De grafische vormgeving van LIMBO Game bedient zich uitsluitend van twee kleuren en heeft een echt filmische kwaliteit met veel details.

Daarmaast zijn de animaties erg mooi. Vloeistoffen en stofdeeltjes zorgen voor een werkelijk zware en beklemmende sfeer. Variaties in belichting geven het spel een wat stoffig, old-school gevoel. Ook de soundtrack doet mee en draagt bij aan de angstaanjagende ambiance van één van de vreemdste spellen die er zijn. 

Conclusie 

De iOS-versie van LIMBO Game is een mysterieus en verontrustend platformspel, dat verbazingwekkend goed aanvoelt op een touchscreen. Daar staat tegenover dat het spel bij bepaalde lastige passages soms wel erg frustrerend is!

Meeste downloads Adventure voor iphone

Meer
LIMBO Game

Download

LIMBO Game 1.1

Beoordelingen about LIMBO Game